YRITYS

Kaasuturbiinihuolto - Gas Turbine Service G.T.S. Oy on toiminut kaasuturbiini- ja ilmansuodatinalalla vuodesta 1993 alkaen. Olemme toimittaneet saksalaisen EMW Filter Technik GmbH:n korkealaatuisia tuotteita
vaativiin teollisuusolosuhteisiin Suomessa jo yli 20 vuoden ajan.

EMW on yksi johtavista suodatinteknologian toimittajista maailmanlaajuisesti ja sillä on yli 60 vuoden historia ilmansuodattimien kehityksestä, valmistuksesta ja laadukkaiden suodatusratkaisujen myynnistä eri toimialoille. Yrityksellä on omat tuotantolaitokset eteläisessä Saksassa Diezissä. Yrityksen oma tuotehitys ja testilaboratoriot tarjoavat alan viimeisimmän osaamisen ja asiantuntemuksen käyttöömme. Yrityksen suodatintuotteet ovat monella eri teollisuuden alalla maailmanlaajuisesti markkinajohtajan asemassa.

EMW-ilmansuodattimia on saatavana kaikissa EN 779, EN 1822 ja ISO 16890 -standardeissa määritellyissä suodatinluokissa. Valikoimassa ovat erilaiset suodatinmateriaalit, ilmansuodattimet ja suodatinjärjestelmät; foamit, aktiivihiilisuodattimet, ATEX -ilmansuodattimet sekä voimalaitossuodattimet vaativaan teollisuusympäristöön.

KYSY LISÄÄ puh. 010 309 8088 tai pyydä yhteydenotto.