KOMPAKTISUODATTIMET


Kompaktisuodattimet kaasuturbiineihin EN 779 suodatusluokat F7, F8 ja F9 sekä ISO 16890 suodatusluokat ISO ePM1, ISO ePM2,5, ISO ePM10

Kompaktisuodattimet ovat nimensä mukaisesti tilaa säästävä ratkaisu. Ne tarjoavat maksimaalisen suodatuspinnan minimitilavuudessa ja tarjoavat optimaalisen yhdistelmän korkeasta suodatustehosta ja pienestä painehäviöstä. Tämän vuoksi kompakti-suodattimilla on pitkä käyttöikä, vaikka niitä käytettäisiin suurilla virtausnopeuksilla ja suurilla sisääntulevien hiukkasten pitoisuuksilla.

EMW:llä on yli 30 vuoden kokemus kaasuturbiinien tuloilman suodatukseen tarkoitettujen ilmansuodattimien valmistuksesta.

(H)EPA kompaktisuodattimet kaasuturbiineihin EN 1822 Filter Classes E10, E11 and E12

E12-luokan (H) EPA-suodattimemme tarjoavat yli
99,5%: n hyötysuhteen jopa pienimpien mikrohiukkasten poistamisessa. Noin 70-85% kaasuturbiinien tehokapasiteetista johtuu kompressorin likaantumisesta.

EMW (H) EPA-kompaktisuodattimet korjaavat ongelman poistamalla hiukkaset tuloilmasta ennen kuin ne pääsevät kaasuturbiiniin aiheuttaen siellä likaantumista ja korroosiota.

EMW tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka mahdollistaa parhaan (H) EPA-pienisuodattimen valinnan kaasuturbiinillesi riippumatta sen rakenteesta, työympäristön olosuhteista tai käytetystä toimintatavasta. Olemassa olevan suodatinympäristön muokkaamista ei yleensä tarvita. (H) EPA-suodattimemme tarjoavat jopa 40 m²: n suodatinpinta-alan yhdessä kompaktissa suodatinyksikössä. Alhaisella alipainehäviöllä ja asiantuntevasti suunnitellulla esisuodatustekniikalla ne saavuttavat tavallisesti 2–3 vuoden tai 16 000–24 000 käyttötunnin käyttöiän.

Compact Filtersin Filter Classes M6 - H14


Käyttökohteet: Julkiset tilat, lääke- ja kemian teollisuus, laboratoriot sekä pölynpoisto työpaikoilla.

Kompaktisuodattimet suodatusluokissa M6 - H14.

Pienikokoisia EMW-minipleat suodattimia käytetään pääasiassa ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmissä, laboratorioissa, kemian- ja lääketeollisuudessa sekä pölynpoistossa työpaikoilla.

Näissä suodatinkaseteissa käytetyt suodatinmateriaalit ovat korkealaatuisia, märkäpinnoitettuja lasikuitumateriaaleja.

EMW-kompaktisuodattimet tarjoavat maksimaalisen suodattimen pinta-alan (jopa 40m2) ja vievät samalla vähäisen tilan, mikä mahdollistaa tehokkaan suodatusjärjestelmän asentamisen myös erittäin ahtaissa tiloissa.